JOMDRIVE . BANTU . DRIVER MALAYSIA

JOMDRIVE

‘Kalau kau drive macam tu je mmg susah nak pegi bro, kau kena main surge dengan boost’

Ramai di kalangan orang yang baru start drive untuk Uber tiada strategi yang betul untuk drive. Mereka drive terus tanpa...

9 Tips penting sebelum mula memandu untuk Uber atau Grab

    Sebelum mula memandu untuk Uber atau Grab, pastikan beberapa perkara yang kita kena lakukan dulu supaya pemanduan lebih...

Layak ke anda drive Uber atau Grab?

Dengan ekonomi yang semakin tidak baik, makin ramai orang mula melakukan dua kerja untuk menampung keluarga. Uber dan Grab antara...

Pengenalan tentang Uber dan Grab kepada orang baru.

Uber adalah sebuah syarikat yang mula dibina pada tahun 2009 oleh Travis Kalanick di USA. Idea tercetus apabila pada tahun...

Cara daftar uber September 2016

Pernah dengar atau baca benda ni tak? “Daftar la Uber” “Hantar SMS ‘UBER’ ke 6666 untuk daftar” “Anda ingin buat...